2 camere in complexul Butterfly, la 300 metri de plaja, pret top, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 6718
51,400 €
Arie 47 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 5 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament cu 2 camere, cu o suprafata de 47,42 m2, situat la parter cu sase etaje, in complexul privat Butterfly din Sveti Vlas, Bulgaria. Amenajare: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon. Pretul include mobila si echipamentul complet conform fotografiilor curente. Pret foarte bun! Iti recomandam!

Complexul in care se afla apartamentul este situat la doar 300 de metri de plaja, este perfect intretinut si dispune de o locatie ideala pentru relaxare, locuit pe tot parcursul anului sau pentru inchiriere. Complexul dispune de piscina, zona de relaxare, loc de joaca pentru copii si parcare publica.

Taxa de întreținere este de 5 EUR/m2 pe an.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, desfășurăm tururi online sub formă de transmisie în direct. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Iti poti cumpara apartamentul de vis la mare din confortul casei tale si chiar acum la un pret foarte accesibil.Sveti Vlas este un oras placut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de monumente interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediu. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
41 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
470 m
Medic
1 km
Cafenea
500 m
Restaurant
470 m
Bar
570 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00