2 camere cu vedere unica la mare, chiar pe plaja, complex Royal Marina, Elenite

Elenite, Bulgaria – ID 9555
79,500 €
Arie 59 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/8
Mare 1 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament unic cu 2 camere, 59 m2, situat la etajul cinci din opt etaje, in complexul Royal Marina, Elenite, Bulgaria. Amenajare: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și două terase cu vedere uluitoare la mare.

Infrastructura complexului Royal Park:

- Există multe piscine diferite pe teritoriu.

- Un parc acvatic modern cu atractii acvatice, reduceri pentru proprietari sau posibilitatea achizitionarii unui abonament cu diverse planuri de vizitare si utilizarea altor servicii oferite in complex.

- Restaurant si mai multe baruri.

- Bowling, la Hotelul Royal Castle, care se află tot pe teritoriul complexului Royal Park.

- Club de noapte situat într-o clădire separată cu izolare fonică bună.

-Sala de concerte - Amfiteatrul.

- Plaja imensa, mai mult de 1 km.

-Centru SPA, proceduri indoneziene si thailandeze, la Hotelul Royal Castle.

- Centru medical deschis nonstop.

- Animație pentru adulți și copii!

-4 terenuri de tenis.

- Biliard.

- teren de mini golf.

Există transferuri și autobuze la fiecare 15 minute către Sunny Beach și Nessebar.

Timp de călătorie la Nessebar - 20 de minute, la Sunny Beach - 10 minute,

Complexul statiune este situat cu acces la plaja si marea deschisa.

Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de monumente interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
8
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
51.92 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
860 m
Medic
5 km
Cafenea
4 km
Restaurant
760 m
Bar
960 m
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00