2 camere cu vedere frumoasa la mare Midia Grand Resort, Aheloy

Aheloy, Bulgaria – ID 9548
66,000 €
Arie 63 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 10 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament spatios cu 2 camere, in suprafata totala de 63 m2, situat la etajul patru din sase etaje, in complexul privat Midia Grand Resort din Aheloy, Bulgaria. Dispunerea este un living cu o chicinetă, un dormitor, o baie cu toaletă și o terasă cu vedere frontală la mare. Apartament imediat gata de utilizare pe tot parcursul anului sau de inchiriat. Complexul in care se afla apartamentul este un complex de vacanta stilat in prima linie la mare, la 100 de metri de cea mai lunga plaja (12 km) intre orasele Varna si Burgas. În același timp, se află la câteva minute de partea comercială a Aheloy, cu restaurante și cafenele. Este compus din două clădiri cu parter și șase etaje rezidențiale cu expunere sud-est și un total de 359 de apartamente. Vederea este la râul Aheloy și la Marea Neagră, precum și la stațiunile Pomorie și Ravda. Complexul oferă zone verzi bine întreținute și o atmosferă relaxată. Are un design modern și zone comune, apartamente confortabile și elegante și o selecție largă de facilități și servicii. Complexul funcționează acum pe tot parcursul anului. Proprietarii și oaspeții lor sunt disponibili în complex:

• Recepție 24 de ore, room service și securitate

• Două restaurante (bucătărie națională, restaurant cu pește)

• Lobby bar și cafenea

• Loc de joaca

• Centru de afaceri cu acces la internet

• Loc de joaca

• Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, jacuzzi

• Centru de fitness și masaj

• Salon de coafură și înfrumusețare

• Parcare gratuită pentru proprietari și oaspeți

• Închirieri auto

• Spălătorie

Taxa de întreținere este de 10,50 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stațiunea de pe litoral Aheloy este cunoscută pentru atmosfera sa liniștită, parcurile verzi, grădinile și podgoriile. Se află la doar 5 minute de mers cu mașina de orașul antic Nesebăr și de cea mai bună stațiune din Balcani - Sunny Beach. Aheloy este conectat direct la Burgas (29 km) și puteți ajunge la aeroport cu linii regulate de autobuz și microbuze. Pomorie, care se află la 9 km, este printre cele mai bune locuri pentru turismul balnear datorită nămolului său curativ extras din lacul sărat. Golful Pomorie este o destinație populară pentru pasionații de yachting, navigație și pescuit.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
63 m2
Suprafață utilizabilă
55.44 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
360 m
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
190 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00