2 camere cu terasă mare și vedere la mare, în complexul Aqua Blue, Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach, Bulgaria – ID 12184
79,000 €
Arie 103 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament spațios cu 2 dormitoare, cu o terasă mare, apartament cu o suprafață totală de 103 m2, situat la ultimul etaj al patrulea în complexul Aqua Blue din Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă de 40 m2 cu vedere la mare. Complexul Aqua Blue este situat la 450 de plajă și oferă o piscină cu zonă de relaxare, grădină, pază 24/7, parcare.

Taxa de întreținere nu este încă instituită, odată introdusă va fi o sumă minimă. Toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos.

Preț de top, foarte recomandat!

Noi, la MY PROPERTY BY THE MOOR, oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
103 m2
Suprafață utilizabilă
90.64 m2
Terasă
40 m2
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00