1 cameră, la doar 70 de metri de plajă, Complex unic de 5*, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9964
75,400 €
Arie 45 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 5/8
Mare 70 m
Taxă pentru servicii 21 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu 1 dormitor cu o suprafață totală de 45m2, situat la etajul 5 din 8 etaje, în complexul privat de 5* Royal Beach Barcelo de pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajarea este living cu chicinetă și pat într-un singur spațiu, baie cu toaletă și balcon. Complexul de 5* Royal Beach Barcelo este situat la doar 70 de metri de plajă, toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Întregul complex are încălzire și răcire locală.

Proprietarii sunt disponibili în complex:

-Întreținerea și utilizarea zonelor comune ale complexului.

-Tv prin cablu și internet.

-Întreținerea și utilizarea piscinelor

-Supraveghere video

-Securitate 24 de ore

-Restaurant

-Cafenea

-Loc de joacă pentru copii

-SPA și centru de fitness

Taxa de întreținere este de 21 €/m2 pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
8
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
39.6 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00