1 camera in bloc de locuit fara taxa de intretinere, centru oras, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9557
53,400 €
Arie 50 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 550 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va punem la dispozitie un apartament in suprafata de 1 camera, in suprafata totala de 50,39 m2, situat la primul etaj al unui bloc rezidential din Ravda, Bulgaria. Dispunerea este un living cu o chicinetă, o baie cu toaletă și două balcoane. Imobilul rezidential este situat in centrul orasului langa biroul municipal. Toate facilitățile sunt la câțiva pași. În apropiere se află numeroase restaurante de diferite tipuri, cafenele, magazine și o promenadă centrală pietonală. Distanta de la plaja este de 550 de metri. Parcare rezervata proprietarilor la case.

Casa fara taxa de intretinere!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un aquapark în Ravda, care este comparabil cu aquapark din Primosk, care este un oraș local popular din peninsula. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
50 m2
Suprafață utilizabilă
44.39 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
940 m
Medic
150 m
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
120 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00