1 camera, cu vedere la mare, complex perfect in prima linie, Elenite

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 7328
47,900 €
Arie 57 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber

Va propunem atentiei un apartament cu 1 camera, suprafata de 57,15 m2, situat la primul etaj din sase etaje, in complexul Andaluzia din Elenita, Bulgaria. Dispunerea este un hol de intrare, o zonă de relaxare cu o chicinetă, o baie cu toaletă și o terasă cu vedere minunată la mare. Apartamentul se vinde inclusiv mobilier si utilaje conform pozelor curente.

Complexul Andaluzia, în care se află apartamentul, oferă proprietarilor și oaspeților săi:

Piscină

O cafenea

Bar

Restaurant

Recepție 24 de ore

Aerobic

Muzică live / spectacole

plajă

Terenuri de tenis

Parc acvatic

Bunastare

Divertisment de seară

Colțul copiilor

Animatori

Mini-golf

Tenis de masa

Loc de joaca

Teren de tenis

Taxa de întreținere este de 9,60 EUR/m2 pe an. Oferta de top! Recomandat!

Ofertă excelentă la un preț excelent, foarte recomandat!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

Din nou și din nou, ne întărim prestigiul și certitudinea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opinii cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților imobiliare pe care le-au cumpărat cu succes conform planului la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu doar avem grijă de tine și oferim sfaturi profesionale, ci și adăugăm valoare vieții tale și contribuim la îmbunătățirea situației tale economice, datorită investiției bune a banilor tăi.

Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe! Suntem vecinii și partenerii tăi, și nu doar pentru întreaga perioadă de proprietate asupra imobilului pe care l-ai ales.

Protejați-vă banii de mega-inflație, investind cu înțelepciune în propria proprietate de pe litoral. Prețurile în Bulgaria sunt ÎNCĂ la jumătate față de alte țări din UE.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este situat în cel mai bun loc de pe coasta bulgară a Mării Negre - la poalele versanților balcanici, care coboară treptat în apa cristalină a vastei Mării Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor căilor respiratorii superioare.

Pe lângă clima ideală, care este aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. Cu aproximativ 1.800 de ani în urmă, în loc de porturi luxoase și complexe de agrement, sanctuarul trac a fost. La acea vreme, orașul a fost numit Larissa și abia în secolul al XIV-lea a primit numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.

Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin auriu, care, conform Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.

Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiectivele turistice, orașul unic Nessebar și moștenirea sa istorică și culturală se află la 10 km. În 2007, în orașul Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi cu o capacitate de 300 de iahturi.

Există, de asemenea, evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, regata de vele „Sf. Vlas” și în august un miting de supersalt sub același nume.

Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte moale și caldă, primăvara inspiră cu frumusețea vegetației înflorite, iar iarna versanții înzăpeziți din Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul are toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru locuit permanent.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
160 m
Medic
4 km
Cafenea
4 km
Restaurant
130 m
Bar
330 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00