Yoo Bulgaria, Obzor, Bulgaria

Obzor, Bulgaria – ID 13584
În acest complex mai sunt 4 unități

Vă prezentăm apartamente de diferite dispuneri și zone în prima linie în complexul Yoo Bulgaria din Obzor, Bulgaria.

Complexul este perfect întreținut și situat la aproximativ 20 de metri de mare. Pe teritoriul complexului este oferită o gamă largă de facilități, divertisment și servicii pentru o vacanță confortabilă, și anume:
Grădină cu mobilier de grădină, piscine pentru adulți și copii incl. piscină încălzită și piscină infinită panoramică, Spa & Wellness Centre (băi turcești și de aburi, saună, hidromasaj / jacuzzi, salon de masaj), coafor și salon de înfrumusețare, centru de fitness, teren de tenis, tenis de masă, magazin alimentar, colț interior pentru copii, loc de joacă, restaurant, cafenea, securitate și supraveghere video pe tot parcursul anului, parcare inclusiv subterană, Wi-Fi. O plajă frumoasă și largă este chiar în fața complexului. Pe plajă, în plus față de orice altceva, există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii.

O alegere bună pentru o vacanță de familie confortabilă și închiriere! Îl recomandăm!

>

Noi de la MY PROPERTY AT MORE vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, conform cerințelor dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Odată cu achiziționarea, relația noastră nu se încheie, ci doar începe.

Team MNM

Obzor Resort:
Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina) la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.
Plaje și natură: Este o stațiune mică populară și într-adevăr plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamčia, care fac parte dintr-o rezervație naturală, se varsă în mare. Obzor și istoria sa:
Locația sa frumoasă este reflectată în numele antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală greacă inițială a devenit ulterior o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o cetate bulgară inexpugnabilă Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar de la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele cetății medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. De asemenea, prezintă ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Unități în complex

Minunat 2 camere, cu verandă spațioasă și vedere la mare, Preț de top, Horizon
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
95 m2
2 camere + bucătărie
1/7
20 m
73,900 €
Šipka vpravo
3 camere de lux cu vedere panoramică la mare, terasă mare, Horizon
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
135 m2
3 camere + bucătărie
2/7
20 m
135,000 €
Šipka vpravo
2 camere la prima linie, curte cu vedere la mare, complex de lux, locatie de top, la 50 m de mare, Obzor
vedere la mare complex dorit locație dorită
95 m2
2 camere + bucătărie
1/5
50 m
73,780 €
Šipka vpravo
Minunat 2 camere cu terasă mare și loc de parcare, Horizon
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
75 m2
2 camere + bucătărie
3/7
20 m
64,500 €
Šipka vpravo
Vedere la mare
Da
Piscină
3 piscine
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00