Vilă nouă și modernă cu vedere uimitoare la mare, Brela

Brela, Croația – ID 12844
950,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție altul
Mare 180 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Această vilă nouă de arhitectură modernă este situată în Brela, un mic oraș dalmat, sub munții Biokovo, într-o locație frumoasă care oferă vedere la mare din fiecare cameră a acestei vile uimitoare.

Vila are o suprafață utilă netă de 418 m2, care îndeplinește cele mai înalte standarde de viață contemporană.

În subsolul vilei există spațiu pentru echipamentul de piscină și un garaj pentru mai multe vehicule.

Pe celelalte etaje ale vilei se află două apartamente separate.

Apartamentul de la parter, de 120 m2, se întinde pe două etaje, ocupând astfel spațiu și la primul etaj al vilei. Etajul inferior al acestui apartament duplex este format dintr-un living mobilat modern, bucătărie și sufragerie, toaletă și o terasă exterioară cu o piscină de aproximativ 30 m2 și o terasă la soare cu o vedere magnifică la mare și la insulele din jur. Etajul superior are o suprafață de 92 m2 și include 3 dormitoare cu baie proprie și un balcon de 15 m2.

Cel de-al doilea apartament este situat la etajul al doilea al vilei și are o suprafață de 90 m2. Acesta este format dintr-un dormitor mare, o altă baie, un living și o terasă mare parțial acoperită de 35 m2.

Brela este un oraș de la malul mării, care este o destinație turistică foarte populară în Dalmația, datorită mediului său natural atractiv, a mării limpezi și albastre ca cristalul, a plajelor de pietriș și de nisip mărginite de pini.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
500 m2
Teren
385 m2
Suprafață utilizabilă
418 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00