Vilă de lux în zona Lustica Bay Botanica

Luštica, Muntenegru – ID 14342
1,652,000 €
Arie 176 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 700 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare o vilă modernă în locația prestigioasă a golfului Luštica, în special în zona Botanika, cu vedere la a treia și a patra gaură a terenului de golf și la frumoasa Mare Adriatică. Această proprietate excepțională oferă o viață luxoasă combinată cu natura și servicii de primă clasă.

Vila oferă un concept deschis de living și sală de mese, creând un interior spațios și aerisit. Plăcile elegante împodobesc podelele din zonele de living și dormitoare. Bucătăria este de la renumitul brand Nolte sau similar, echipată cu aparate Miele. Holul de intrare, băile și bucătăria sunt acoperite cu plăci ceramice de cea mai înaltă calitate și există încălzire electrică prin pardoseală în aceste zone pentru confort maxim.

Balcoanele și terasele spațioase oferă locul ideal de relaxare cu vederi uluitoare la mare. Vila include o piscină privată, terasă tradițională din piatră, duș în aer liber și zonă de luat masa în aer liber. De asemenea, casa are zone de depozitare interne pentru confort maxim.

Condiții de plată: 20% din valoarea totală a proprietății:

- 20% la semnarea contractului de cumpărare

- Restul de 80% poate fi plătit timp de 2 ani de la livrarea proprietății

- Plățile vor fi efectuate în 16 rate trimestriale

Acest plan de plată flexibil vă permite să eșalonați plățile restante pe o perioadă mai lungă și să adaptați astfel finanțarea la posibilitățile dumneavoastră. Dacă doriți mai multe informații sau aveți cerințe specifice privind proprietatea, echipa noastră va fi bucuroasă să vă ofere consultanță detaliată și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

Luštica Bay reprezintă locația ideală pentru cei care caută un stil de viață mediteranean liniștit, combinând tradiția cu confortul modern. Acest proiect unic este rezultatul muncii meticuloase a Orascom Development, care are o experiență vastă în crearea de comunități integrate. Luštica Bay este construit cu gândul la o creștere durabilă și pe termen lung și oferă o armonie perfectă între natură, inovație și confort.

Vila este situată într-o nouă zonă rezidențială numită The Peaks, care oferă case cu arhitectură uimitoare și design interior elegant. Amplasată cu grijă în peisajul accidentat al dealurilor, zona oferă priveliști uluitoare ale terenului divers și ale Mării Adriatice. În imediata apropiere se află un viitor teren de golf cu 18 găuri, primul de acest tip din Muntenegru.

Botanika, zona rezidențială premium din The Peaks, aduce un nou standard de viață. Acesta oferă vile uimitoare, townhouse-uri cu trei dormitoare cu piscine private și apartamente cu unul până la trei dormitoare. Aceste reședințe sunt proiectate ținând cont de sustenabilitate și sunt construite cu materiale naturale, cum ar fi piatra și lemnul. Botanika oferă liniște și intimitate, fiind în același timp aproape de noul centru al orașului, cu magazinele, facilitățile sportive și restaurantele sale.

Luštica Bay este un loc ideal pentru a locui și a investi datorită locației sale excepționale și interesului turistic în creștere din zonă. Plajele sale pitorești, terenul de golf și facilitățile sportive garantează nu numai o viață confortabilă, ci și o mare oportunitate pentru chirii de vacanță.

Lustica Bay pe scurt:

- Vile și apartamente premium

- Teren de golf, club de plajă și servicii de primă clasă

- Acces excelent la frumusețea naturală a Muntenegrului

- Potențial ridicat de investiții

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți care să vă îndeplinească cerințele specifice, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți casa ideală în Luštica Bay sau în orice altă zonă. Oferim consiliere profesională și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
176 m2
Teren
250 m2
Suprafață utilizabilă
149.05 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
85 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00