Vanilla Garden, Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach, Bulgaria – ID 14552
În acest complex mai sunt 1 unități

Vă prezentăm apartamente frumoase situate în prestigiosul complex Vanilla Garden Resort de pe Sunny Beach.

Acest complex este situat într-o zonă liniștită și pașnică, în partea central-vestică a stațiunii, și oferă o gamă largă de facilități pentru confortul și divertismentul dumneavoastră.

Complexul Vanilla Garden Resort dispune de o piscină cu secțiune pentru copii, zone de relaxare, SPA, loc de joacă, bar la piscină, pază 24 de ore din 24 cu CCTV și acces controlat, parcare, schimb valutar și salon de înfrumusețare. Există multe magazine, restaurante, cafenele, discoteci și baruri în zona din jurul complexului, în timp ce Action Water Park este la doar 7 minute de mers pe jos de complex și cea mai apropiată plajă la doar 10 minute ( 600 de metri)
Aceste apartamente sunt extrem de potrivite pentru cei care caută o viață liniștită într-un mediu luxos cu toate facilitățile la îndemână.

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o selecție largă de proprietăți dovedite în Bulgaria. Vă vom ajuta să alegeți proprietatea ideală în funcție de nevoile dvs. pentru a vă asigura o investiție valoroasă. Suntem experți locali și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Oferim o gamă completă de servicii de cumpărare, închiriere și gestionare a proprietăților în zone precum Sunny Beach, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și multe altele.

Sunny Beach este cea mai mare și mai renumită stațiune de pe coasta bulgară a Mării Negre, situată la 30 km nord de Burgas. Se mândrește cu 8 km de plaje cu o intrare treptată în mare, iar apropierea sa de orașul istoric Nessebar o face una dintre cele mai căutate destinații de vacanță. Stațiunea oferă o promenadă animată de-a lungul plajei, plină de cafenele, restaurante și magazine. Bucurați-vă de zile relaxante în această stațiune pitorească.

Unități în complex

Mobilat 3 camere în complexul Vanilla Garden, Sunny Beach
complex dorit locație dorită preț avantajos
75 m2
3 camere + bucătărie
4/6
600 m
76,900 €
Šipka vpravo
Piscină
Piscină
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00