Vacanță de vis, Ravda, Bulgaria

Ravda, Bulgaria – ID 13648
În acest complex mai sunt 1 unități

Vă prezentăm apartamente frumoase într-un complex privat Dream Holiday în Ravda, Bulgaria.
Complexul în care sunt situate apartamentele are un lift, parcare, bar, cafenea, recepție, 2 piscine cu o secțiune pentru copii, securitate 24 de ore din 24. Distanța de la plaja de sud din Ravda este de numai 25 de metri. Parcul mare al orașului este la 100 de metri de complex, toate facilitățile la mai puțin de 200 de metri. Apartamentele sunt deosebit de potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului și pentru închiriere. În apropiere sunt restaurante, un magazin alimentar și o stație de autobuz.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nessebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ne ocupăm de administrarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Odată cu achiziționarea, relația noastră nu se încheie, ci doar începe.
Team MNM

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, există un loc pentru ca toată lumea să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș popular de pe peninsulă. Poate singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Puteți obține o ofertă mai bună pentru orice aici, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau fructe de la piața locală. Există, de asemenea, o accesibilitate excelentă cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.

Unități în complex

2 camere în complexul Dream Holiday, prima linie, Ravda
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
53 m2
2 camere + bucătărie
4/5
25 m
82,500 €
Šipka vpravo
Vedere la mare
Da
Piscină
2 piscine
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
160 m
Cafenea
50 m
Restaurant
30 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00