Silver Beach, Byala, Bulgaria

Byala, Bulgaria – ID 13836
În acest complex mai sunt 8 unități

Vă prezentăm apartamente frumoase situate în prima linie în complexul rezidențial de lux Silver Beach, în orașul liniștit și pitoresc Byala de pe litoral.

Complexul în care sunt situate apartamentele este bine întreținut și vă oferă dumneavoastră și oaspeților dumneavoastră:
două piscine pentru adulți și copii,
zonă de relaxare cu șezlonguri și umbrele de soare,
gimnastică,
sală de jocuri,
sală de conferințe.
Există o parcare în fața clădirii.
Există un lift în clădire.

Noi, cei de la MY REAL ESTATE AT MORE, oferim o cantitate de neegalat de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, conform cerințelor dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Odată cu achiziționarea, relația noastră nu se încheie, ci doar începe.

Echipa MNM

Excavarea arheologică a cetății din antichitatea târzie se desfășoară la 150 de metri de complex - estimările preliminare sugerează un strat cultural cu ruine ale unui templu și clădiri din vecinătatea acestuia, datând din secolele V-III î.Hr. În 2012, acolo a fost descoperit un inel unic din aur cu un model în miniatură al rotondei de deasupra Sfântului Mormânt, datând din secolul al VI-lea d.Hr. Un eveniment interesant a fost descoperirea unor clădiri care datează din secolele V-VI d.Hr. Potrivit arheologilor, este vorba de o mică vinărie care a aparținut unei mănăstiri. Aceste săpături sunt curatoriate și sponsorizate de Uniunea Europeană. Aproximativ 3 milioane EUR au fost deja alocate pentru promovarea și conservarea săpăturilor de la Capul Athanasius, ceea ce va avea, fără îndoială, un impact pozitiv asupra dezvoltării viitoare a regiunii. Capela Sfântului Atanasie este caracterizată de microclimatul său unic - vara există întotdeauna o briză ușoară și niciodată nu este o căldură istovitoare. Pe promontoriu există o platformă de observare cu o priveliște uluitoare asupra mării. Poalele Munților Balcani au fost întotdeauna apreciate pentru aerul lor vindecător. Combinația de aer de mare și de munte creează un buchet vindecător care ajută la vindecarea astmului și a altor afecțiuni pulmonare. Populația din Byala este de aproximativ 3.000 de persoane. În timpul iernii, orașul nu moare, ca unele stațiuni, ci continuă să își trăiască viața măsurată. Datorită locației convenabile a orașului Byala, acesta este ușor accesibil din cele două mari orașe de coastă Varna și Burgas. Până la aeroportul din Varna sunt 50 km pe un drum bun și plat, până la aeroportul din Burgas - aproximativ 60 km. În apropiere de Byala există plaje sălbatice frumoase și renumite - Kara Dere și Irakli. În timpul verii există festivaluri de muzică cu o atmosferă de neuitat. Iar natura locală a oferit peisaje atât de uimitoare încât cardul de memorie al aparatului dvs. foto se va umple constant.
Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale - la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie confortabilă și o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată printr-o combinație de golfulețe marine, plaje lungi de peste 6 km, dune de nisip și stânci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Unități în complex

2 camere cu vedere uluitoare la mare și terasă mare, prima linie, complexul Silver Beach, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
130 m2
2 camere + bucătărie
5/5
50 m
104,500 €
Šipka vpravo
3 camere, vedere uimitoare la mare, două terase, chiar pe plajă, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită
321 m2
3 camere + bucătărie
2/5
20 m
175,000 €
Šipka vpravo
3 camere, vedere la mare, două băi, direct pe plajă, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită reducere
140 m2
3 camere + bucătărie
2/5
20 m
120,000 € 127,000 €
Šipka vpravo
Spațioase 2 dormitoare cu terasă mare, prima linie, complexul Silver Beach, Byala
complex dorit locație dorită preț avantajos
105 m2
2 camere + bucătărie
1/6
50 m
77,000 €
Šipka vpravo
Spațioase 2 camere chiar pe plajă, vedere minunată, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
133 m2
2 camere + bucătărie
3/6
5 m
101,500 €
Šipka vpravo
Apartament spațios cu două dormitoare cu vedere panoramică la mare, complex de lux, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită
103 m2
2 camere + bucătărie
4/4
50 m
93,000 €
Šipka vpravo
Vedere la mare
Da
Piscină
2 piscine
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
270 m
Medic
250 m
Cafenea
5 km
Restaurant
20 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00