Penthouse cu jacuzzi pe terasa de pe acoperiș și vedere la mare - 2. Etaj, Privlaka

Privlaka, Croația – ID 14008
369,000 €
Arie 104 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 80 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare este un frumos penthouse nou în Privlace, cu vederi uimitoare la mare și la doar 80 m de plajă.

Există acces direct la mare și o piscină comună luxoasă în incinta clădirii.

Acesta este un apartament la etajul al doilea, cu terasă privată pe acoperiș.

Dispunerea include un hol de intrare, două dormitoare, baie, bucătărie cu sufragerie și living și terasă. Suprafața utilă netă a acestor spații este de 80,03 m².

Apartamentul are, de asemenea, o frumoasă terasă pe acoperiș cu jacuzzi, ideală pentru relaxare cu vedere la mare.

Apartamentul include, de asemenea, propriul loc de parcare în fața clădirii.

Suprafața netă totală a apartamentului, inclusiv spațiul de parcare și terasa de pe acoperiș, este de 104,76 m².

Cumpărătorul nu plătește taxa de transfer a proprietății.

Distanța de la centrul orașului Privlaka este de 700 m.

Clădirea este construită cu o fațadă termoizolantă din polistiren de 10 cm grosime. Acoperirile de podea sunt o combinație de parchet și gresie. Ferestrele moderne din PVC cu șapte camere, cu geam termoizolant triplu și suprafață LOW-E de la producători europeni renumiți, sunt echipate cu obloane rulante din aluminiu acționate electric și paravane integrate împotriva insectelor.

Apartamentul este echipat cu aer condiționat inteligent cu invertor în camera de zi și hol și încălzire electrică prin pardoseală în baie. Ușile interioare sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu un design modern.

Alte facilități includ un interfon video, pregătirea pentru instalarea inteligentă și un card cheie inteligent pentru a intra în clădire.

Piscina comună de 21 m² este dotată cu skimmer și folie. O stație de încărcare a vehiculelor electrice este disponibilă în parcare.

Privlaka este un oraș pitoresc de pescuit și turistic, la numai 15 minute de mers cu mașina de Zadar, situat pe o peninsulă nisipoasă spațioasă între orașul regal Nin și insula Vira. Marea curată și golfurile de nisip lungi și puțin adânci sunt ideale pentru o relaxare completă. Locul oferă toate serviciile necesare pentru o viață plăcută și de calitate, inclusiv magazine, restaurante, un oficiu poștal și o clinică medicală.

Pasionații de sport și recreere își pot găsi bucățica de paradis în localitățile din apropiere, unde pot face navigație sau surfing. Privlaka oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
104 m2
Suprafață utilizabilă
80.03 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00