Minunat 3 camere, 200m de plajă, complex Apolon 9, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 14631
140,000 €
Arie 96 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament spațios cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 96 m², situat la etajul al doilea de șase într-un complex rezidențial de dorit în Ravda, Bulgaria. Acest apartament elegant oferă un aspect modern, care include un living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă, două terase.

Complexul oferă facilități de primă clasă pentru o viață confortabilă și relaxare:

6 piscine în aer liber

Restaurant în incintă

Recepție și serviciu de pază 24 de ore din 24

Zone verzi întreținute meticulos pentru relaxare și plimbări

Apartamentul este situat la doar 200 de metri de mare, ceea ce înseamnă că plaja este literalmente la îndemână. Taxa anuală de întreținere este de 10 EUR/m² și include întreținerea zonelor comune, a piscinelor și a serviciilor de securitate.

Ravda este o stațiune pitorească de pe coasta bulgară a Mării Negre, renumită pentru plajele sale frumoase și marea limpede. Datorită infrastructurii sale excelente, Ravda este un loc ideal pentru vacanțele de familie și pentru traiul pe tot parcursul anului. În localitate veți găsi facilități complete - școli, grădinițe, facilități medicale, oficiu poștal, supermarketuri și o rețea largă de magazine și servicii. Transportul este asigurat de transportul public, liniile de autobuz și o rețea rutieră bună, care facilitează legăturile cu stațiunile din apropiere.

Acest apartament este o alegere excelentă atât pentru traiul permanent, cât și ca investiție cu potențial ridicat de închiriere.

MY PROPERTY BY THE SEA vă aduce o selecție largă de proprietăți de calitate și dovedite pe coasta bulgară. Vă vom ajuta să găsiți investiția ideală în funcție de cerințele dvs. astfel încât să puteți investi în siguranță și eficient. Suntem experți locali care operează în Bulgaria pe tot parcursul anului. Oferim servicii complete de cumpărare, închiriere și gestionare a proprietăților în locații precum Ravda, Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Aheloy, Pomorie și multe altele.

Vom avea grijă de proprietatea dvs. de la A la Z, astfel încât vă puteți baza pe noi în toate aspectele. Cooperarea noastră nu se încheie odată cu achiziționarea - dimpotrivă, începe. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
96 m2
Suprafață utilizabilă
84.47 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
6 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
230 m
Cafenea
200 m
Restaurant
80 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00