Lux 2 camere cu grădină frontală, cu toate facilitățile și taxele incluse, plajă privată și dig pe mare în Cipru

Trikomo, Cipru – ID 13597
180,000 €
Arie 74 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

În numele exclusiv al clienților noștri și la un preț excelent oferim un minunat apartament cu 2 dormitoare, cu grădină în față și două terase la parter în faza a doua a uneia dintre cele mai bune stațiuni din Cipru. Prețul apartamentului este absolut inclusiv taxe , servicii juridice și facilități.

Prețul real de la dezvoltator este mult mai mare cu aproximativ 25%, prin urmare, prețul este final , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Proprietarul vinde în scopul de a cumpăra o proprietate mai mare.

Suntem lider de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți de mare, verificați recenziile noastre. Păstrați un ochi pe site-ul nostru pentru tururile noastre de investiții.

Un avantaj imens este faptul că complexul are propria plajă unde există șezlonguri și case pentru rezidenții proiectului. Există, de asemenea, un dig frumos cu șezlonguri și cabine unde puteți comanda, de exemplu, o băutură răcoritoare. Accesul la plajă se face printr-un pasaj subteran pe sub șosea. Rezidenții pot utiliza infrastructura ambelor faze ale proiectului. Există foarte puține stațiuni similare în Cipru.

Apartamentul are 54 m2 și o terasă mare de 20 m2. Apartamentul va fi mobilat în curând , apartamentul este vândut cu toate echipamentele și aparatele incluse în preț.

Accesorii ale proiectului :

În cadrul proiectului sunt: piscină în aer liber, piscină interioară, parc acvatic, piste de ciclism și de mers pe jos, fitness, spa / masaj - centru de frumusețe, teren de tenis, baschet și volei, restaurant, cafenea, bar, terasă, bar pe plajă, Există un club pentru copii și multe alte activități sociale.

La o scurtă plimbare de proiecte este un spital și cea mai mare universitate din Cipru, care este recunoscută la nivel mondial.

Distanța de la aeroportul Larnaca este de 70 km, distanța de la aeroportul Ercan și Nicosia este de 45 km. Până la Famagusta 20km, Kyrenia 40km, clubul de golf Korenium 35km. Sunteți în Cipru cu avionul în 3 ore. Indiferent de ceea ce vă interesează, vă vom sfătui. Suntem fizic la fața locului.

Am fost primii care v-au oferit posibilitatea de a investi în proprietăți imobiliare în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile de pre și post vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem îndeaproape piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post vânzare, inclusiv închirierea proprietății dvs. pe airbnb și transferul la aeroport.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Terasă
20 m2
Piscină
5 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
10 km
Cafenea
250 m
Restaurant
350 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00