Frumos apartament cu două dormitoare în clădire nouă, etajul 2, Privlaka

Privlaka, Croația – ID 12737
320,000 €
Arie 89 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un frumos apartament cu două dormitoare într-un bloc nou în Privlace. Acest apartament este situat la etajul 2, iar aspectul său include un hol, două dormitoare, baie, toaletă, debara, bucătărie cu dining și living și o terasă acoperită. Suprafața utilă netă a apartamentului este de 87,27 m². În plus, apartamentul dispune de un loc de parcare.

Suprafața utilă netă totală a acestui apartament, inclusiv locul de parcare, este de 89,77 m².

Clădirea este formată dintr-un total de 6 apartamente. Distanța acestei proprietăți față de mare este de numai 200 de metri, iar față de centrul orașului Privlaka de 600 de metri.

Cumpărătorul are avantajul de a nu plăti taxa de transfer imobiliar atunci când cumpără această proprietate.

Mutarea este planificată pentru vara anului 2024.

Clădirea este construită din blocuri termopan din cărămidă. Fațada are o izolație termică din polistiren cu grosimea de 10 cm. Pardoselile sunt din parchet și gresie. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu obloane electrice. Întregul apartament are încălzire prin pardoseală cu pompe de căldură. În plus, toate camerele sunt dotate cu aer condiționat.

Toate locurile de parcare au racorduri proprii de electricitate și apă.

Ușa de intrare a apartamentului este securizată și ignifugată.

Privlaka este un mic oraș pescăresc și turistic, la doar 15 minute de mers cu mașina de orașul Zadar. Este situat pe o peninsulă mare de nisip, între orașul regal Nin și insula Vir. Marea curată și golfurile lungi și puțin adânci de nisip sunt făcute pentru o relaxare completă. Orașul oferă toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, ambulanță. Iubitorii de sport și de recreere care doresc să navigheze sau să facă surfing își vor găsi paradisul în așezările din apropiere. Tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxată în stil mediteranean se găsește aici.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
89 m2
Suprafață utilizabilă
87.27 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00