Fortuna Cape 5, Byala, Bulgaria

Byala, Bulgaria – ID 13604
În acest complex mai sunt 2 unități

Oferim în atenția dumneavoastră apartamente într-un complex rezidențial confortabil și frumos amenajat, situat în orașul liniștit și pitoresc de pe litoral Byala, la o distanță de 450 de metri de plaja de nisip.

Complexul rezidențial în care se află apartamentele a fost dat în folosință în 2015, este bine întreținut și are următoarele facilități: 3 piscine pentru adulți și copii, o zonă de relaxare cu șezlonguri și umbrele de soare, două parcări, un loc de joacă pentru copii.
Clădirea are lift.

Apartamente excelente pentru o vacanță de familie sau o locuință permanentă.

Noi, cei de la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă de neegalat de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nessebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ne ocupăm de administrarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Odată cu achiziționarea, relația noastră nu se încheie, ci doar începe.
Teamul MNM

Orașul Byala este situat la granița districtelor Varna și Burgas, aproape echidistant de orașele districtuale Varna (56 km) și Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraș de Byala este Obzor, care se află la numai 5 km distanță. Linia de coastă a satului este caracterizată printr-o combinație de coastă stâncoasă, golfuri mici, plaje cu dune de nisip. Turismul de vară atrage mulți oameni. În ultimii ani, sezonul turistic a fost extins, începând de la începutul lunii mai și durând până în septembrie. Astăzi, Byala este un oraș bulgăresc prosper datorită producției sale avansate de vin. Aici se produce excelentul vin Dimyat. Este, de asemenea, o stațiune balneară. Resursele naturale determină dezvoltarea orașului ca un centru de turism balnear cu drepturi depline. Plaja spațioasă combinată cu pădurea de foioase, temperatura favorabilă a apei mării și puritatea acesteia oferă condiții optime pentru prevenirea și reabilitarea de-a lungul coastei. Orașul a fost fondat 3 secole î.Hr. Situl paleogeologic al Stâncilor Albe este situat într-un oraș mic. Acesta este situat între partea de nord a plajei centrale și gura de vărsare a râului White.

Unități în complex

Fantastic 2 dormitoare, cu vedere la mare, complex Fortuna Cape, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
71 m2
2 camere + bucătărie
3/6
450 m
73,900 €
Šipka vpravo
Spațioase 3 camere, cu vedere la mare, complex Fortuna Cape, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
81 m2
3 camere + bucătărie
4/7
450 m
77,000 €
Šipka vpravo
Vedere la mare
Da
Piscină
Piscină
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
820 m
Medic
940 m
Cafenea
5 km
Restaurant
310 m
Bar
710 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00