Fortuna Cape 3, Byala, Bulgaria

Byala, Bulgaria – ID 13603
În acest complex mai sunt 1 unități

Vă prezentăm apartamente de diferite dimensiuni și suprafețe în complexul rezidențial Fortuna Cape 3, situat în cartierul "Gliko" din orașul Byala de pe litoral.

Complexul are o piscină pentru adulți și copii, o zonă de relaxare cu șezlonguri și umbrele de soare, zonă de grătar, două parcări, dintre care una are acces limitat. Există un lift în clădire. Abundența de verdeață și flori în incintă completează atmosfera de armonie. Distanța de la plajă este de numai 400 de metri. La distanță de mers pe jos sunt, de asemenea, toate facilitățile din oraș. Complex excelent pentru trai pe tot parcursul anului, precum și pentru vacanțe de vară sau închiriere.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.
Team MNM

Orașul Byala este situat la granița districtelor Varna și Burgas, aproape echidistant de orașele districtuale Varna (56 km) și Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraș de Byala este Obzor, care se află la numai 5 km distanță. Linia de coastă a satului este caracterizată printr-o combinație de coastă stâncoasă, golfuri mici, plaje cu dune de nisip. Turismul de vară atrage mulți oameni. În ultimii ani, sezonul turistic a fost extins, începând de la începutul lunii mai și durând până în septembrie. Astăzi, Byala este un oraș bulgăresc prosper datorită producției sale avansate de vin. Aici se produce excelentul vin Dimyat. Este, de asemenea, o stațiune balneară. Resursele naturale determină dezvoltarea orașului ca un centru de turism balnear cu drepturi depline. Plaja spațioasă combinată cu pădurea de foioase, temperatura favorabilă a apei mării și puritatea acesteia oferă condiții optime pentru prevenirea și reabilitarea de-a lungul coastei. Orașul a fost fondat 3 secole î.Hr. Situl paleogeologic al Stâncilor Albe este situat într-un oraș mic. Acesta este situat între partea de nord a plajei centrale și gura de vărsare a râului White.

Unități în complex

Spațioase 1 dormitor cu vedere la mare, complex frumos, Byala
vedere la mare complex dorit locație dorită preț avantajos
49 m2
1 cameră + bucătărie
1/7
400 m
46,000 €
Šipka vpravo
Vedere la mare
Da
Piscină
Piscină
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
680 m
Medic
830 m
Cafenea
850 m
Restaurant
250 m
Bar
630 m
Școală/gradiniță
920 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00