Foarte interesant 3 camere în Makadi Heights, preț de top

Hurghada , Egipt – ID 14316
65,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/1
Mare 3 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest apartament foarte interesant are o suprafață totală de 70 m2, situat la parter în complexul rezidențial Makadi Heights.

Apartamentul este format din două dormitoare, o baie, bucătărie deschisă, zonă de luat masa, cameră de zi și balcon cu vederi uimitoare la țară.

Apartamentul este de vânzare nemobilat. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și mobilier la un preț imbatabil. Apartamentul este potrivit pentru cei care caută liniște, intimitate, relaxare și investiții și este proiectat și finisat cu cele mai bune materiale, are un design modern sofisticat, unde vă veți bucura de spațiu în jurul fiecărui colț. Apartamentul este la câțiva pași de piscină și clubhouse.

Acest apartament în stil dom este perfect pentru o conversie de mansardă sau pentru persoanele care caută spațiu.

Makadi Heights este o comunitate complet integrată care oferă tot ceea ce necesită viața de zi cu zi, împreună cu o varietate de facilități pentru ca proprietarii să se bucure de o ședere confortabilă și distractivă.

Facilități:

- Acces la plaja Labranda royal makadi (numai pentru membrii clubului)

- Un autobuz de transfer este disponibil pentru transportul către și de la Hotelul Labranda Royal Makadi.

- Piscine comune cu baruri lângă piscină

- terenuri bine întreținute

- Clubhouse

- Teren de tenis

- pază 24/7

- Centru de retail care oferă o varietate de magazine, restaurante, supermarket, clinică și farmacie.

- Parcare

- Zonă mare de joacă pentru copii.

- Go Stație de autobuz situată în afara proiectului Cu călătorii zilnice înainte și înapoi la Cairo.

- Shuttle bus disponibil pe tot parcursul zilei pentru a transporta proprietarii de case în jurul Hurghada și Senzo Mall.

Investiții:

Unul dintre cei mai importanți factori în investițiile imobiliare și randamentul ridicat al investițiilor este locația, Makadi Heights a fost dezvoltat de Orascom și este situat în inima golfului Makadi cu o locație excelentă pe coasta Mării Roșii și cu dezvoltarea actuală. Makadi Heights (un oraș de lux de peste 3,4 milioane de metri pătrați) stabilește Makadi cu toate fazele sale diferite ca fiind una dintre cele mai bune destinații pentru investiții stabile și zone cu cerere ridicată de închiriere.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui randament ridicat al investiției, Makadi "faza unu" este alegerea perfectă, deoarece puteți fie să vă mutați într-un apartament cu o creștere garantată a valorii sale, fie să îl utilizați ca o investiție generatoare de venituri prin închirierea acestuia cu o chirie ridicată garantată care produce un procent ridicat din valoarea sa anuală.

Makadi Heights este situat în inima golfului Makadi, pe frumoasa coastă a Mării Roșii, la 15 minute de Aeroportul Hurghada, 20 de minute de centrul orașului Hurghada, 20 de minute de Sahl Hasheesh și 30 de minute de El Gouna.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
56 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00