Casă detașată mobilată și echipată cu patru apartamente, Vodice

Vodice, Croația – ID 14179
530,000 €
Arie 390 m2
Dispoziție altul
Mare 630 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 2650 €
Venit anual: 6.0%

Oferim spre vânzare o casă detașată complet mobilată și echipată cu patru apartamente, ideală pentru închirieri turistice!

Proprietatea este situată într-o locație excelentă, într-un cartier liniștit, înconjurat de case de familie. Se află la 630 m de plaja Hangar și la 1100 m de centrul orașului.

Este o casă detașată de tip bloc de apartamente, cu o suprafață totală brută construită de 390,85 m² + o zonă de depozitare de 7 m², construită pe un teren de 355 m².

Se compune din 4 etaje: subsol + parter + etaj + mansardă. Casa are 4 apartamente complet echipate și mobilate, gata pentru închiriere ulterioară. Subsolul este uscat și amenajat, există două camere mari și o cameră pentru cazane. La parter există un apartament cu două dormitoare și o terasă.

O scară interioară duce la etajul 1, unde există două apartamente cu un dormitor și terasă.

În mansardă există un apartament cu două dormitoare cu o terasă spațioasă pe acoperiș de 33 m².

În curtea frumos amenajată și pavată de 141 m² există un grătar, o casă de grădină și parcare pentru mai multe mașini.

Casa este vândută complet mobilată și utilată.

Vodice este un oraș turistic popular pe coasta Adriaticii, cunoscut pentru plajele sale frumoase, viața de noapte bogată și o gamă largă de restaurante și cafenele. Locația și infrastructura sa fac din Vodice un loc ideal pentru recreere și afaceri turistice. Orașul oferă toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă și de calitate pe tot parcursul anului.

Această proprietate foarte interesantă oferă tot ce este necesar pentru un sejur plăcut al oaspeților și reprezintă o oportunitate excelentă de a continua o afacere de succes în sectorul turistic. Datorită creșterii turismului în Croația, Vodice a devenit una dintre cele mai atractive destinații, oferind nu numai o mare oportunitate de afaceri, ci și calitate a vieții pe tot parcursul anului.

Numărul de etaje
4
Dispoziție
altul
Arie
390 m2
Teren
355 m2
Suprafață utilizabilă
370 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
85 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00