Casă cu două etaje complet mobilată cu piscină în Privlaka, la 250 de metri de plajă

Privlaka, Croația – ID 14170
480,000 €
Arie 155 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 3200 €
Venit anual: 8.0%

Oferim spre vânzare casă cu două etaje complet mobilată cu piscină în Privlaka, la doar 250 de metri de plajă. Această casă modernă cu o suprafață totală de 155 m² este situată pe un teren de 450 m² și a fost construită în 2016.

La parterul casei există o baie, o bucătărie spațioasă cu o zonă de luat masa și un living care are acces direct la terasa cu piscină și o pergolă cu scaune.

Primul etaj oferă o altă baie și trei dormitoare, dintre care unul are acces la un balcon.

Casa este conectată la toată infrastructura necesară și există parcare pentru două mașini.

Proprietatea este folosită pentru închiriere de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii octombrie, ceea ce aduce un venit anual de aproximativ 40.000 de euro.

Privlaka este un oraș de mare pitoresc situat pe o peninsulă în apropiere de Zadar, cunoscut pentru plajele sale curate și atmosfera liniștită. Privlaka combină farmecul unui sat tradițional dalmațian cu serviciile moderne, fiind un loc ideal pentru relaxare și viață liniștită. În același timp, oferă accesibilitate excelentă la atracțiile turistice din zonă, cum ar fi orașul istoric Zadar sau Parcul Național Paklenica.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți care să vă îndeplinească cerințele specifice, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți și să selectați casa sau apartamentul ideal din zonă. Suntem pregătiți să vă oferim consiliere și asistență profesională atunci când cumpărați o proprietate în Privlac și împrejurimi.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
155 m2
Teren
450 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
85 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00