Casă cu două apartamente separate și grădină spațioasă, amenajată într-o zonă liniștită din Vodice

Vodice, Croația – ID 14299
395,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție altul
Mare 640 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 2304 €
Venit anual: 7.0%

Oferim spre vânzare o casă detașată cu două apartamente separate și o grădină spațioasă, amenajată într-o zonă liniștită din Vodice.

Proprietatea este la doar 640 de metri de plaja Hangar și la 1200 de metri de centrul orașului. Casa este ideală pentru familii mai mari în care fiecare membru are propriul spațiu, dar are, de asemenea, un mare potențial pentru închirieri turistice. De asemenea, este potrivită pentru o locuință permanentă.

Suprafața totală utilă a casei este de 144,55 m² și este construită pe un teren de 410 m². Casa este compusă din două etaje: parter și etaj.

Parterul are o suprafață de 77,98 m² și include un hol, o bucătărie cu o sală de mese, un living cu ieșire la o terasă spațioasă de 16,32 m², o baie și trei dormitoare.

Primul etaj are o suprafață de 66,57 m² și este accesibil pe o scară exterioară. Aici există un hol, o bucătărie, o cameră de depozitare, două dormitoare, un living, două băi și o loggie de 5,86 m².

În grădina frumos amenajată și pavată de 325 m² există un grătar și locuri de parcare pentru mai multe mașini.

Datorită grădinii spațioase există posibilitatea de a construi o piscină sau alte elemente recreative.

Casa este complet mobilată și utilată (inclusiv bucătărie utilată, ferestre interioare din PVC, obloane exterioare ALU, aer condiționat și uși de securitate pentru ambele apartamente) și se vinde complet mobilată.

Vodice este un oraș turistic popular pe coasta croată, oferind o infrastructură excelentă, plaje frumoase și oportunități abundente pentru activități de agrement. Datorită locației sale și a ofertei de proprietăți imobiliare, acest oraș este ideal atât pentru recreere, cât și pentru o viață pe termen lung.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți în această zonă, vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți casa sau apartamentul ideal pentru cerințele dumneavoastră. Oferim consiliere profesională și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
altul
Arie
150 m2
Teren
323 m2
Suprafață utilizabilă
144.55 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
85 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00