Apartamente într-o clădire nouă în Dobre Voda, cu vedere la mare, într-un complex cu piscină, în apropiere de orașul Bar.

Dobra Voda, Muntenegru – ID 14207
76,000 €
Arie 29 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/7
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare apartamente într-o clădire nouă în Dobre Vodă cu vedere la mare, într-un complex cu piscină, în apropiere de orașul Bar.

Există garsoniere, apartamente cu una și două camere, cu dimensiuni cuprinse între 29 m² și 64,25 m². Fiecare apartament are propria terasă, care oferă o vedere magnifică la mare și la munți.

Apartamentele sunt vândute nemobilate, permițându-vă să le mobilați după bunul plac.

Complexul include locuri de parcare aproape de clădire, iar prețul include un loc de parcare pentru fiecare apartament.

Plaje, restaurante și hipermarketuri sunt situate în imediata vecinătate, oferind toate facilitățile pentru trai sau vacanță.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți în această zonă, vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți apartamentul sau casa ideală. Oferim consiliere profesională și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare a proprietății, astfel încât să vă puteți găsi casa de vis lângă mare.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
7
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
29 m2
Suprafață utilizabilă
28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00