Apartament nou complet echipat cu vedere la mare în Privlac

Privlaka, Croația – ID 14007
255,000 €
Arie 71 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 250 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un frumos apartament nou în Privlac, care este caracterizat prin caracteristici moderne și oferă confort similar cu traiul într-o casă de oraș.

Acesta este un apartament cu două etaje. La parter există o toaletă, bucătărie cu sufragerie și cameră de zi, terasă parțial acoperită, terasă acoperită și cameră de depozitare. O scară interioară duce la primul etaj, unde există un hol, două dormitoare, o baie și o terasă neacoperită. Suprafața utilă netă a acestor spații este de 63,30 m². De asemenea, apartamentul are o grădină de 54 m² și un loc de parcare.

Suprafața utilă netă totală a apartamentului, inclusiv toate accesoriile, este de 71 m².

Apartamentul oferă o vedere frumoasă la mare și este orientat spre sud. Distanța până la mare este de 250 m, în timp ce centrul orașului Privlaka este la 2 km.

Apartamentul este vândut complet echipat și mobilat.

Clădirea a fost construită în 2024 din termoblocuri de cărămidă, cu strat de izolație din polistiren de 8 cm grosime pe fațadă. Ferestrele din plastic sunt dotate cu obloane. Podelele sunt acoperite cu gresie. Apartamentul are instalate trei unități de aer condiționat - una în camera de zi și două în dormitoare. Băile au încălzire prin pardoseală, care asigură o căldură confortabilă în timpul lunilor mai reci. Apartamentul este, de asemenea, echipat cu un coș de fum și o ușă de intrare rezistentă la foc.

Se așteaptă un certificat energetic de clasă A pentru această proprietate.

Privlaka este un sat pitoresc de pescuit și turistic situat la doar 15 minute cu mașina de orașul Zadar, pe o peninsulă de nisip spațioasă între orașul regal Nin și insula Vira. Marea curată și golfurile de nisip lungi și puțin adânci sunt ideale pentru o relaxare completă. Locul oferă toate serviciile necesare pentru o viață plăcută și de calitate, inclusiv magazine, restaurante, oficiu poștal și clinică medicală.

Iubitorii de sport și recreere care doresc să se încerce la navigație sau surfing își vor găsi paradisul în localitățile din jur. În Privlace puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
71 m2
Suprafață utilizabilă
63.3 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
830 m
Bar
830 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00