Apartament modern la 100 m de la mare, Rovinj

Rovinj, Croația – ID 14040
350,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

În acest oraș istoric oferim spre vânzare un apartament cu o suprafață totală de locuit de 55 m², la doar 100 de metri de mare.

Apartamentul este format dintr-o cameră de zi spațioasă, o bucătărie complet echipată, două dormitoare și o baie. Confortul este asigurat de aer condiționat, care încălzește și răcește apartamentul.

Apartamentul este închiriat și se bucură de evaluări excelente pe portalurile de închirieri, ceea ce îl face o oportunitate de investiție atractivă.

Rovinj, un oraș situat pe coasta de vest a peninsulei Istria, se întinde de la Canalul Lim în nord până la Bal în sud. Rovinj este considerat pe bună dreptate unul dintre cele mai frumoase orașe din Croația, fiind cel mai puternic centru turistic din țară. În fiecare an, acest oraș fermecător atrage milioane de turiști, ceea ce este confirmat de numărul record de 3 milioane de înnoptări în timpul sezonului. Rovinj, cândva un mic oraș de pescari, oferă astăzi o combinație unică de atmosferă istorică cu arhitectura modernă care împodobește suburbiile sale.

Această ofertă reprezintă o mare oportunitate nu numai de a locui într-una dintre cele mai căutate locații din Croația, dar și de a face o investiție profitabilă într-o proprietate cu potențial de închiriere dovedit.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Magazin
120 m
Medic
300 m
Cafenea
220 m
Restaurant
120 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00