Apartament mobilat cu două dormitoare într-o zonă liniștită din Budva

Budva, Muntenegru – ID 14214
125,000 €
Arie 49 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu două dormitoare complet mobilat într-o zonă liniștită din Budva. Apartamentul are o suprafață de 49 m² și este situat la etajul al doilea al unei clădiri fără lift.

Dispunerea apartamentului include un hol, bucătărie, sală de mese conectată la camera de zi, două dormitoare, baie și terasă. Apartamentul este complet mobilat și utilat, gata să se mute imediat.

Apartamentul este situat într-o locație excelentă, la doar câteva minute de mers pe jos de promenadă și la doar 100 de metri de cel mai mare supermarket din Budva. Această parte liniștită a orașului oferă o viață confortabilă aproape de toate facilitățile.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți în Budva, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți apartamentul sau casa ideală în funcție de cerințele dvs. specifice. Oferim consiliere profesională și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare a proprietății.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
49 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00