Apartament mobilat, cu balcon, etajul 3 în Ulcinj

Ulcinj, Muntenegru – ID 13737
43,830 €
Arie 24 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 1 900 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 256 €
Venit anual: 7.0%

Oferim spre vânzare un apartament confortabil cu un dormitor situat la etajul 3 al unei case de cărămidă cu patru etaje în orașul Ulcinj.

Acest apartament cu o suprafață totală de 24,35 m² și o suprafață utilă de 24 m² este în stare foarte bună și vă va oferi tot confortul de care aveți nevoie pentru a trăi confortabil.

Apartamentul este complet echipat și oferă un aspect modern și funcțional. Acesta are un balcon spațios de unde vă puteți bucura de seri liniștite cu vedere la oraș. Apartamentul este disponibil începând cu 30 septembrie 2024 și datorită locației sale în centrul satului, are toate serviciile și facilitățile la îndemână.

Proprietatea este dotată cu conexiune la internet și încălzire electrică locală. Canalizarea publică și racordarea la electricitate (230V) sunt o chestiune de rutină. În apropiere veți găsi, de asemenea, o rețea de magazine și servicii, asigurând un nivel ridicat de confort în viață. Legăturile de transport sunt excelente, cu acces la autostradă și la șosea, iar plajele frumoase sunt la doar 1900 de metri distanță.

Ulcinj este un oraș frumos din sud-estul Muntenegrului, renumit pentru plajele sale lungi cu nisip, orașul vechi istoric și cultura bogată. Orașul are condiții ideale pentru diverse sporturi nautice și este o destinație populară pentru turiști și localnici deopotrivă. Orașul vechi Ulcinj este situat pe o stâncă deasupra Mării Adriatice și oferă vederi magnifice și monumente istorice. Clima mediteraneană plăcută și peisajele naturale frumoase fac din Ulcinj un loc ideal pentru a locui permanent sau ca investiție imobiliară.

Oportunitatea de investiție a acestui apartament nu este neglijabilă - cu un randament anual garantat de 7% și un randament de 4k EUR pe an.

Dacă nu sunteți interesat de acest apartament sau căutați ceva specific, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți o proprietate care să corespundă exact cerințelor dumneavoastră. Oferta noastră include un portofoliu larg de proprietăți de diferite tipuri și locații.

Nu ezitați să ne contactați pentru o consultație și pentru a ne face cunoscute preferințele dumneavoastră - suntem aici pentru a vă ajuta să vă găsiți casa sau investiția ideală.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
24 m2
Suprafață utilizabilă
24 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00