Apartament mobilat, 3 etaje în Ulcinj

Ulcinj, Muntenegru – ID 13738
53,028 €
Arie 29 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 1 900 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 309 €
Venit anual: 7.0%

Oferim spre vânzare apartament confortabil cu 1 dormitor în Ulcinj, Muntenegru. Apartamentul este situat la etajul 3 al unei case de cărămidă cu patru etaje și suprafața sa totală este de 29,46 mp, în timp ce suprafața utilă este de 29 mp.

Apartamentul este în stare bună, mobilat și disponibil începând cu 30 septembrie 2024.

Apartamentul este dotat cu toate facilitățile necesare și oferă o viață confortabilă în centrul satului. Avantajul acestui apartament este amplasarea sa într-o zonă populară, aproape de toate magazinele și serviciile importante.

Datorită disponibilității internetului și a încălzirii electrice, apartamentul este potrivit pentru o viață pe tot parcursul anului.

Casa este conectată la canalizarea publică și toată infrastructura de bază este la îndemână. Distanța de la mare este de numai 1900 de metri, ceea ce permite accesul ușor la plaje și oportunități de înot.

Conexiunile bune de transport prin autostradă și drumuri asigură accesul ușor la alte părți ale orașului și la zona înconjurătoare.

Apartamentul este, de asemenea, o investiție atractivă, deoarece oferă un randament anual garantat de 7%, care se ridică la aproximativ 4.000 EUR pe an. Acest apartament este o alegere ideală pentru cei care caută o viață confortabilă și convenabilă într-o locație atractivă.

Orașul Ulcinj este unul dintre cele mai vechi orașe de pe coasta Adriaticii și este cunoscut pentru istoria sa bogată și patrimoniul său cultural. Orașul oferă plaje frumoase, mare curată și arhitectură pitorească care va încânta fiecare vizitator. Ulcinj este, de asemenea, cunoscut pentru climatul său blând și atmosfera plăcută, ceea ce îl face un loc ideal pentru o viață permanentă și în scopuri recreative.

Dacă acest apartament nu vă satisface așteptările, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți o proprietate care să corespundă exact cerințelor dumneavoastră. Oferim o gamă largă de apartamente, vile și case în diferite categorii de preț și locații. Contactați-ne și comunicați-ne preferințele dumneavoastră - noi ne vom ocupa de tot restul.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a organiza o vizionare a acestei proprietăți excepționale.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
29 m2
Suprafață utilizabilă
29 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00