Apartament într-o clădire nou construită în frumoasa zonă Dobra Voda

Dobra Voda, Muntenegru – ID 14205
125,000 €
Arie 38 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un apartament nou într-o clădire nou construită în zona pitorească Dobra Voda, Nišice. Clădirea a fost finalizată în mai 2023.

Acest apartament de 38 m² este situat la etajul 5 al unei clădiri cu șase etaje și are un dormitor.

Acesta este complet mobilat și echipat cu tot ce este necesar pentru o viață confortabilă sau pentru închiriere. Apartamentul are două terase cu vedere la mare, oferind un mediu plăcut pentru relaxare. Întregul apartament este dotat cu încălzire prin pardoseală și un interfon video pentru un plus de securitate.

Clădirea este situată la numai 100 de metri de mare și oferă acces privat la apă. Plaja Veliki Pijesak este la doar 10-15 minute de mers pe jos de-a lungul căii de-a lungul mării. Complexul oferă, de asemenea, locuri de parcare pentru rezidenți.

Dobra Vodă este o locație populară datorită naturii sale frumoase, plajelor curate și mediului liniștit, ideal pentru relaxare. Acest apartament reprezintă o oportunitate excelentă pentru investiții sau pentru cei care își caută o casă nouă lângă mare.

Dacă aveți cerințe imobiliare specifice, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți și să selectați apartamentul sau casa ideală în Dobra Vodă și împrejurimi. Oferim consiliere profesională și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare a proprietății pentru a vă ajuta să vă găsiți casa de vis lângă mare.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
38 m2
Suprafață utilizabilă
34 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00