Apartament frumos cu vedere la mare în Vantačići în Malinska,

Malinska, Croația – ID 14261
179,000 €
Arie 57 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un apartament frumos în orașul pitoresc Malinska din regiunea Primorje-Gorski Kotar. Acest apartament din cărămidă cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 57 m² și o suprafață utilă de 55 m² este situat la etajul al doilea al unei case cu două etaje și oferă o vedere magnifică la mare.

Apartamentul este în stare foarte bună și a fost construit în 2000. Acesta oferă un living spațios conectat la bucătărie, două dormitoare, o baie și o toaletă separată. Camera de zi are acces la balcon, iar dormitorul are acces la loggia de unde vă puteți bucura de liniște și de vederi frumoase.

Proprietatea este complet mobilată și gata să se mute imediat. Încălzirea este asigurată de încălzire electrică locală.

Apartamentul are, de asemenea, un loc de parcare, ceea ce asigură confortul proprietarilor și vizitatorilor acestora.

Apartamentul este situat într-o parte liniștită a satului, la numai 300 de metri de mare. Există o rețea de magazine și servicii în vecinătate, oferind toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă.

În imediata vecinătate veți găsi, de asemenea, oportunități pentru înot și relaxare. Conexiunile de transport sunt excelente, fiind disponibile transportul rutier și pe autostradă.

Malinska este un frumos oraș de coastă de pe insula Krk, care este cunoscut pentru natura sa frumoasă, marea curată și oferta bogată de activități de agrement. Orașul oferă oportunități excelente pentru sporturi nautice, pescuit, ciclism și drumeții. În lunile de vară, veți găsi evenimente culturale și sociale pline de viață, care dau orașului un farmec aparte.

Acest apartament reprezintă o oportunitate ideală pentru cei care caută o casă liniștită aproape de mare, într-o locație de dorit. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a organiza o vizionare.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00