Apartament exclusivist cu 4 dormitoare, în prima linie a mării în Cipru, 218m², cu vedere panoramică la mare

Limassol, Cipru – ID 13488
1,850,000 €
Arie 218 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 26/35
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit , noi suntem reprezentanții dezvoltatorului pe piața cehă și nu plătim niciun comision.

Acest apartament exclusivist are 3 dormitoare și 3 băi. Situat la etajul 26. Imaginați-vă cât de frumoasă va fi priveliștea mării de la fereastra dumneavoastră! Acest proiect reprezintă un standard ridicat de viață în toate privințele. Este un trio de clădiri proeminente pe plajă, care înconjoară o piață interioară plină de viață, chiar în inima zonei bogate de pe malul mării din Limassol. Este un loc în care puteți trăi bine, munci din greu și vă puteți distra mult timp după apusul soarelui. Acest proiect prestigios este un loc care îi aduce pe oameni împreună pentru a se bucura de tot ceea ce este minunat să trăiești pe plaja noastră însorită. O colaborare între arhitecți, designeri și dezvoltatori de renume mondial, proiectul este o oportunitate unică de a face parte din povestea în continuă schimbare a orașului și de a începe să scrieți un nou capitol interesant al propriei vieți.

Ne ocupăm de administrarea și închirierea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi pentru orice.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Echipa dvs. MNM.

Numărul etajului
26
Numărul de etaje
35
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
218 m2
Suprafață utilizabilă
137 m2
Terasă
25 m2
Balcon
5 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00