Apartament duplex modern - casă semidecomandată cu piscină, aproape de mare în Privlace

Privlaka, Croația – ID 13984
500,000 €
Arie 126 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 60 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare este un apartament modern cu piscină, la doar 60 de metri de mare, într-o zonă liniștită din Privlaka. Acest apartament, care este apropiat în aspect de o casă semidecomandată, este situat într-o clădire nouă cu finalizare planificată și posibilitatea de a vă muta chiar în vara anului 2024.

O vedere parțială la mare sporește atractivitatea acestei proprietăți.

Apartamentul este împărțit pe două etaje și include o grădină cu piscină. La parter există un hol de intrare, o bucătărie conectată la sufragerie și living și o toaletă. La primul etaj există trei dormitoare - dintre care unul are baie proprie, precum și o baie comună și un hol. Suprafața totală utilă este de 97,70 m². Apartamentul include, de asemenea, două locuri de parcare, o grădină de aproximativ 50 m² și o piscină de 18 m².

Suprafața totală utilă a proprietății, inclusiv toate accesoriile, este de 126,20 m². Distanța până la mare este de numai 60 de metri, în timp ce centrul orașului Privlaka este la numai 400 de metri.

Proprietatea este construită din bloc de cărămidă termo și echipată cu izolație de fațadă de 10 cm (polistiren). Podelele sunt acoperite cu o combinație de gresie și parchet. Piscina este pregătită pentru instalarea încălzirii. Aerul condiționat este furnizat în camera de zi, dormitorul principal și holul de la primul etaj. Ușa de intrare este de securitate și un șemineu este instalat în camera de zi. Există, de asemenea, un grătar în aer liber în grădină. Se așteaptă ca proprietatea să primească un certificat energetic clasa A.

Privlaka este un oraș pitoresc de pescuit și turistic, la doar 15 minute de mers cu mașina de orașul istoric Zadar. Se află pe o peninsulă largă cu nisip, între orașul regal Nin și insula Vir. Acest loc este renumit pentru marea sa limpede și golfurile lungi cu nisip puțin adânc, care sunt ideale pentru relaxare și recreere în familie.

Privlaka oferă toată infrastructura necesară pentru o viață confortabilă - de la magazine și restaurante la oficiu poștal și servicii medicale. Pentru iubitorii de sport și recreere, există posibilitatea de a face navigație sau surfing în zonă. Privlaka este o locație ideală pentru un sejur de familie liniștit și relaxat în adevăratul stil mediteranean.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți adaptate nevoilor dumneavoastră, fie pentru o viață liniștită, fie pentru o investiție în turism, suntem aici pentru a vă ajuta să o găsiți pe cea potrivită. Cu ajutorul echipei noastre de experți, vă putem oferi sprijin complet în căutarea proprietății, fie în Privlace sau în alte locații frumoase din jurul orașului Zadar și de pe coasta croată.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
126 m2
Suprafață utilizabilă
97.7 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00