Apartament de lux cu 3 dormitoare în Cipru

Limassol, Cipru – ID 13489
595,000 €
Arie 110 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit , noi suntem reprezentanții dezvoltatorului pe piața cehă și nu plătim niciun comision.

Acest apartament exclusivist are 2 dormitoare și 2 băi. Situat la etajul 2. Prețul apartamentului include un loc de parcare.

Proiectul combină în mod tradițional cele mai bune soluții arhitecturale ale clădirilor de apartamente de pe insulă: materiale ecologice, nivel ridicat de confort, amenajări spațioase, iluminat atent, interioare cu elemente de vitraj panoramic cu acces la terase amenajate. Soluția de proiectare a finisajelor se bazează pe materiale europene de înaltă calitate.

Fiecare apartament din acest complex este o combinație unică de amenajări elegante, spațioase și confortabile, cu mult spațiu pentru întreaga familie în camera de zi spațioasă cu bucătărie și, de asemenea, o terasă acoperită cu verdeață.

Ne ocupăm de administrarea și închirierea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Achiziția nu este sfârșitul relației noastre, ci doar începutul. Echipa dvs. MNM.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
110 m2
Suprafață utilizabilă
83 m2
Terasă
25 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00