Apartament complet mobilat și utilat în Medulin

Medulin, Medulin, Croația – ID 14204
180,000 €
Arie 41 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 450 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 1050 €
Venit anual: 7.0%

Oferim spre vânzare un apartament complet mobilat și utilat în Medulin, situat la etajul al doilea, cu o suprafață totală de 41,81 m².

Apartamentul este compus din hol de intrare, living cu zonă de luat masa și bucătărie, dormitor, baie și balcon/lojă. Există un spațiu de depozitare în podul care aparține acestui apartament.

Apartamentul este situat într-una dintre cele mai atractive locații din Medulin, la doar câteva minute de mers pe jos de faimoasa plajă de nisip din Bijeca. În apropiere există toate facilitățile necesare, cum ar fi școli, grădinițe, farmacii, magazine și alte servicii.

Apartamentul este situat într-o clădire rezidențială, la doar 450 de metri de plajă, într-o fundătură liniștită.

Acesta este complet mobilat, cu aer condiționat și gata pentru un nou proprietar.

Există un loc de parcare în fața clădirii.

Medulin este o stațiune turistică populară, care, în plus față de plajele frumoase, oferă o gamă largă de activități de agrement și o infrastructură excelentă. Locația sa strategică o face un loc ideal atât pentru locuințe permanente, cât și pentru uz recreativ.

Dacă aveți cerințe imobiliare specifice, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți și să selectați apartamentul sau casa ideală în Medulin și împrejurimi. Oferim consiliere profesională și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare pentru a vă ajuta să vă găsiți casa de vis la malul mării.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
41 m2
Suprafață utilizabilă
40 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00