3 camere în complexul rezidențial Prespa, șemineu privat, Bansko

Bansko , Bulgaria – ID 14006
130,000 €
Arie 94 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Sârtie 800 m
Taxă pentru servicii 500 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament cu 3 camere în Bansko, situat la 10 minute de mers pe jos de stația de pornire a telecabinei de la poalele muntelui Pirin. Suprafața totală este de 94m2, apartamentul este situat la primul etaj din cinci etaje.

Apartamentul este situat în casa "Prespa" într-o zonă liniștită din Bansko. Există o cameră de zi deschisă spațioasă și însorită, chicinetă cu toate aparatele, șemineu cu lemne, dormitor principal cu pat dublu și dulap, al doilea dormitor cu pat dublu, comodă, dulap și aer condiționat, balcon orientat spre sud cu vedere neobstrucționată este accesibil din camera de zi și dormitorul principal, baie cu duș și mașină de spălat / toaletă separată.

În complex sunt disponibile: curte bine întreținută, sală de sport, parcare.

Taxa de întreținere este de 500 € pe an.

Proprietate de foarte înaltă calitate într-o locație perfectă. Pârtia de schi este la 150 de metri distanță, toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos.

Ideal pentru închiriere! Recomandat!

Ne ocupăm de administrarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se termină odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Bansko este un oraș pitoresc cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.

Pe o parte - Rodopy, pe cealaltă - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Acesta este situat la 161 km sud de aeroportul din Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că Bansko are de toate!

Drumeții de iarnă

Conform unui studiu european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii cuprinse între 51 și 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni analizate. 75 km de pârtii amenajate profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și o sală de schi la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne, de mare capacitate, transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 trasee marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schi nocturn.

Numărul total de ascensoare este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, 6 ascensoare și zece ascensoare pentru copii. Există noi ascensoare pentru copii și o creșă.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
94 m2
Suprafață utilizabilă
82.72 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
310 m
Medic
520 m
Cafenea
390 m
Restaurant
150 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
490 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00