3 camere cu vedere frumoasă la mare, la 450 m de plajă, Byala

Byala, Bulgaria – ID 13601
82,900 €
Arie 81 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/7
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 363 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim în atenția dumneavoastră un apartament mobilat cu trei camere într-un complex rezidențial confortabil și frumos amenajat, situat în orașul liniștit și pitoresc de pe litoral Byala, la o distanță de 450 de metri de plaja de nisip.

Apartamentul este situat la etajul cinci, este amenajat confortabil (fără camere prin) și este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, balcon spațios cu vedere panoramică la mare și cu intrare din living, două dormitoare, dintre care unul are balcon propriu, baie cu WC.

Orientarea apartamentului spre est și vest oferă o mare oportunitate de a vă bucura de răsăriturile și apusurile de soare pitorești și de panorama magnifică a mării și, așa cum se spune, marea este frumoasă indiferent de sezon și vreme.

Magnifica vedere la mare este de la ferestrele camerei de zi și de la balconul său.

Suprafața construită a apartamentului este de 70 m2, iar suprafața totală este de 81 m2.

Apartamentul este mobilat și echipat cu tot ce aveți nevoie, gata de utilizare. În camera de zi și într-unul dintre dormitoare sunt instalate aparate de aer condiționat.

Complexul în care se află apartamentul a fost pus în funcțiune în 2015, este bine întreținut. În complex sunt disponibile pentru dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră: 3 piscine pentru adulți și copii, o zonă de relaxare cu șezlonguri și umbrele, două parcări, un loc de joacă pentru copii.

Există un lift în clădire.

Taxa de întreținere este de 363€ pe an. Dacă proprietarul apartamentului dorește să utilizeze piscinele, se plătește o taxă suplimentară de 150€ pe an.

Apartament excelent pentru vacanțe de familie sau trai permanent, recomandat!

Noi, cei de la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, între două aeroporturi internaționale - 50 km. de Varna și 60 km. de Burgas. Byala are tot ce aveți nevoie pentru o viață pe tot parcursul anului și pentru vacanțe sezoniere: magazine, restaurante și cafenele, spital, farmacii, oficiu poștal, salon de înfrumusețare, școală, grădiniță, locuri de joacă, atracții pentru copii, inclusiv tobogane de apă, etc.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
7
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
81 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Balcon
Da
Piscină
3 piscine
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00