3 camere, 250 m de pârtia de schi, complex Predela 1, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 13954
130,000 €
Arie 95 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Sârtie 250 m
Taxă pentru servicii 18 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim în atenția dumneavoastră un duplex de 3 camere cu o suprafață totală de 95m2 în complexul Predela, Bansko.

Apartamentul este situat la etajul al patrulea și constă dintr-un hol, trei camere care nu se interconectează - două dormitoare și un living cu chicinetă, o cameră utilitară și o baie cu toaletă. Prețul include mobilier și echipamente în conformitate cu fotografiile actuale. Baia este spațioasă cu duș și toaletă, în camera tehnică există o mașină de spălat. Locația clădirii este foarte bună - distanța până la telescaun este de 2 minute de mers pe jos! O proprietate excelentă pentru investiții, pe care o puteți folosi pentru locuit permanent sau pentru închiriere!

Complexul Predela este situat la doar 250 m de telescaun.

Complexul este la dispoziția dvs. și a oaspeților dvs:

Grădină cu loc de joacă pentru copii, saună, jacuzzi, piscină sezonieră, piscină încălzită, șezlonguri, jacuzzi / cadă cu hidromasaj, masaj, tenis de masă, biliard, închiriere de biciclete, recepție 24 de ore, echipamente de joacă în aer liber pentru copii, loc de joacă, mini market la fața locului, supraveghere video, securitate 24 de ore. Toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos.

În apropiere există oportunități de schi, pescuit și ciclism.

Taxa de întreținere este de 18 €/m2 pe an.

Ne ocupăm de administrarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee.

Drumeții de iarnă

Conform unui studiu european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii cuprinse între 51 și 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni analizate. 75 km de pârtii amenajate profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și o sală de schi la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne, de mare capacitate, transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 trasee marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schi nocturn.

Numărul total de ascensoare este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, 6 ascensoare și zece ascensoare pentru copii. Există noi ascensoare pentru copii și o creșă.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
95 m2
Suprafață utilizabilă
83.6 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00