2 camere în prima linie, complex frumos Green Life Beach Resort, Sozopol

Sozopol, Bulgaria – ID 13338
88,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 720 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim 2 camere complet echipate în complexul de lux Green Life Beach Resort din Sozopol. Suprafața apartamentului este de 55 m2 și este situat la etajul al treilea din cinci etaje. Layout: hol de intrare, living spațios cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă. De vânzare complet mobilat în conformitate cu fotografiile actuale. Proprietate excelentă pentru investiții, vacanță sau trai pe tot parcursul anului

Complexul dispune de clădiri și vile în stil și arhitectură mediteraneană, amenajări peisagistice, străzi parc și design peisagistic frumos, mai multe restaurante, un spa, piscine de lux și alte extra și facilități.

Taxa de întreținere este de 720 € pe an.

Ofertă foarte bună, foarte recomandată!

Dragi clienți, trăim într-o perioadă ciudată în care multe lucruri au ieșit din normal în ultimii ani. Cu toate acestea, există ceva bun în tot ce este rău. Am început să folosim tehnologia mult mai mult și am învățat cum să economisim timpul și resursele clienților noștri. În prezent, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizionarea online, ajută la examinarea în detaliu a unei anumite proprietăți în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai bine avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să luăm notițe cu privire la fiecare proprietate vizitată. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Puteți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sozopol - un pitoresc oraș istoric și de pescuit situat la 35 km sud de Burgas. Acesta se află pe o peninsulă stâncoasă de origine vulcanică. Aici există încă monumente importante care amintesc de epoca elenistică. În plus, aici trăiește încă o importantă comunitate greacă. Partea veche a orașului a fost declarată rezervație arhitecturală și istorică, protejată de UNESCO.

Străzile înguste și sinuoase ale orașului vechi emană o atmosferă și o personalitate unice. Clădirile sunt alcătuite dintr-un număr de case originale din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, cu socluri din lemn și podele din lemn proeminente, strânse unele lângă altele. Case cu lambriuri de lemn pe străzi înguste, smochini în grădini în spatele zidurilor de piatră, podgorii de casă și colțuri pitorești, taverne liniștite pe faleză deasupra valurilor, pescari navigând spre mare în zori, artiști care își expun lucrările în galeriile de pe stradă, femei în vârstă care creează frumoase fețe de masă tricotate sau croșetate chiar în fața ochilor. Toate acestea pot fi găsite în Sozopol.

Romantismul poate fi rapid înlocuit de o noapte de distracție exuberantă în numeroasele baruri, restaurante și discoteci. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale.

Frumoasele plaje locale sunt, de asemenea, demne de menționat. Acestea sunt spațioase și acoperite cu nisip fin auriu. Cursurile de scufundări organizate de instructori profesioniști sunt foarte populare aici.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
48 m2
Terasă
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
550 m
Medic
3 km
Cafenea
3 km
Restaurant
190 m
Bar
430 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00