2 camere complet mobilate, preț de top, complex de lux Melia 8, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 13333
82,500 €
Arie 54 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu 2 dormitoare de 54m2, situat la etajul patru din cinci etaje, în complexul privat Melia 8 din Ravda, Bulgaria. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă.

Complexul în care este situat apartamentul este situat la doar 100 de metri de plajă și de mare, în stațiunea liniștită Ravda. Această zonă este potrivită pentru vacanțe de familie și diverse sporturi de apă, tratamente spa, pescuit și vizitarea monumentelor culturale și istorice din orașele din apropiere Nessebar și Sozopol.

În complex sunt la dispoziția proprietarilor și a oaspeților lor: Piscină cu zonă de relaxare, piscină pentru copii, loc de joacă, pază 24 de ore, sistem CCTV exterior, grădină. Taxa de întreținere este de 10€/m2 pe an.

Noi, cei de la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, când multe lucruri au ieșit din normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ce este rău există și ceva bun. Am început să folosim tehnologia mult mai mult și am învățat cum să economisim timpul și resursele clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizionarea online, ajută la examinarea în detaliu a unei anumite proprietăți în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai bine avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să luăm notițe cu privire la fiecare proprietate vizitată. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Puteți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș popular de pe peninsulă. Poate singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Puteți obține o ofertă mai bună pentru aproape orice aici, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care este cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
54 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
640 m
Cafenea
400 m
Restaurant
40 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
540 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00