Vilă mare 3+1 chiar lângă plajă

Pafos, Cipru – ID 14490
660,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Mare 100 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți la malul mării în Paphos, acest proiect este alegerea potrivită. Aceste proprietăți unice pe malul mării din Cipru includ vile cu 3, 4 și 5 dormitoare de vânzare în Paphos, lângă un hotel de plajă de cinci stele și aproape de multe atracții și facilități populare, cum ar fi zona turistică Paphos, portul de agrement și Kings Avenue Mall.

Vilele oferă interioare spațioase și piscine private pe parcele mari. Finisajele rafinate, specificațiile și locația unică oferă cumpărătorilor de elită oportunitatea de a experimenta stilul de viață mediteranean cipriot de lux. Aceste magnifice proprietăți de coastă din Cipru sunt destinate să devină refugiul perfect pentru orice proprietar care dorește să experimenteze culmea vieții mediteraneene.

Această vilă unică cu 3 dormitoare este situată lângă un hotel de plajă de cinci stele și aproape de multe dintre atracțiile și facilitățile populare din Paphos, cum ar fi zona turistică Paphos, portul de agrement și Kings Avenue Mall. Vila oferă interioare și exterioare spațioase și acces la o piscină comună.

Finisajele rafinate, specificațiile și locația unică oferă cumpărătorilor de elită oportunitatea de a încerca stilul de viață mediteranean de lux cipriot.

Ne vom ocupa de toate serviciile înainte și după vânzare, inclusiv de închirierea proprietății.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
150 m2
Teren
200 m2
Suprafață utilizabilă
125 m2
Terasă
25 m2
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
166 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00