Vilă de lux cu piscină între Omis și Makarska, al doilea rând de la mare

Omiš, Croația – ID 12695
1,150,000 €
Arie 800 m2
Dispoziție 7 + 1 camere
Mare 25 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Această vilă frumoasă este situată între Omis și Makarska, la doar câțiva pași de plajă. Vila are o poartă proprie sub piscină, care oferă acces direct la plajă. Proprietatea are aproximativ 309 m2, iar terenul este de 673 m2. Există o piscină cu gresie ceramică și o sală de mașini nouă. Întreaga casă și grădina sunt îmbrăcate în piatră de cea mai bună calitate.

Vila este repartizată pe trei etaje, fiecare etaj având o intrare separată.

Parterul include un dormitor, o cameră de zi și o sufragerie mare, care este stilizată ca o konoba dalmată tradițională, cu grinzi de lemn pe tavan și piatră pe pereți.

La primul și al doilea etaj se află apartamente spațioase, fiecare cu două dormitoare, bucătărie, sufragerie, living, baie, toaletă, debara și o terasă mare.

Deasupra casei există o parcare.

Toate mobilierul și echipamentele vizibile în fotografii sunt incluse în preț. Vila a fost închiriată până acum în această vară, iar proprietarul dorește să mai completeze încă un sezon, care poate fi negociabil. Veniturile din chirii sunt de aproximativ 60.000 de euro în cele trei luni de vară.

Pentru mai multe informații sau pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
7 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
800 m2
Teren
673 m2
Suprafață utilizabilă
309 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00