Oferim un apartament complet finisat și mobilat de 3 camere.

Bansko, Bulgaria – ID 12950
65,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Sârtie 11 500 m
Condiție Liber

Oferim spre vânzare un apartament cu 3 camere complet finisat și mobilat, cu o suprafață totală de 100 m2 într-un complex hotelier, lângă terenul de golf de deasupra Razlog!

Apartamentul oferit este situat la etajul 4 în blocul "B" Orchid House, intrarea 1 și este format dintr-un hol de intrare, living spațios cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete și o terasă cu vedere spre curte și munți.

Apartamentul este complet mobilat, iar imobilul este dotat cu autorizație de funcționare

Complexul este format din 4 clădiri tematice - clădirea principală Azalia și clădirile Orchid, Kamelia și Jasmine. În clădirea principală există un centru de wellness de lux cu piscină interioară încălzită, saună, baie de aburi, jacuzzi și sală de gimnastică. Există, de asemenea, un hol confortabil, o zonă de joacă pentru copii, un restaurant cu șemineu, magazine, un club de noapte și o sală de jocuri. Complexul se află la 300 de metri de terenul de golf Pirin, la 5 km de Razlog și la 10 minute de mers cu mașina de golful Bansko.Micul dejun este servit în restaurantul hotelului. Seara, barul cu cocktailuri oferă o selecție variată de băuturi și gustări ușoare. Complexul oferă, de asemenea, servicii de babysitting.

Taxa de întreținere:

Taxa de întreținere este de 29 EUR pe m2 pe an, fără TVA, și include.

Bansko, situat în colțul de sud-vest al Bulgariei, în Munții Pirin, a devenit sinonim cu schiul bulgăresc. Astăzi, cea mai faimoasă stațiune de schi din Bulgaria a fost construită în ultimii 20 de ani după planșa de desen "alpină" - are pante largi de "autostradă", telescaune detașabile, tranziții netede între locații și "piețe" spațioase în jurul stațiilor de îmbarcare ale telescaunelor de bază.

Pârtiile de deasupra Bansko se întind pe versanții nordici ai celor două mii și jumătate de Todorka și în împrejurimile sale imediate, în fundalul montan înalt al Munților Pirin. Pantele sunt, în mod natural, destul de abrupte, la fel și mare parte din pârtii - în general, partea "stângă" a zonei, de-a lungul teleschiurilor Mosta, Plato și Šiligarnik, este mai relaxată, în timp ce partea de mijloc și de dreapta, în jurul teleschiurilor Todorka și Banderica, este mai sportivă. Cea mai plăcută este câmpia Plato, largă și fără copaci, cu pista sa roșie marcată cu albastru, dar destul de rapidă. Partea superioară a pârtiei Tomba este din nou o încântare, cu forma sa neobișnuită, asemănătoare unei rampe în U uriașe.

În general, zona de schi amintește puțin de Bormio din Italia în ceea ce privește caracterul schiului, terenul și altitudinea, dar este mai mare. În plus, există un drum de ieșire neobișnuit de lung de la zona principală înapoi la Bansko.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
84 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00