Frumos și complet mobilat 1 dormitor cu vedere la mare, Byala

Byala, Bulgaria – ID 12924
46,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 220 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament mobilat cu un dormitor cu vedere la mare, aproape de plaja din Byala.

Apartamentul este situat la etajul al doilea al unui imobil rezidențial, situat pe un teren plat (fără dealuri) în orașul de la malul mării Byala, confortabil și liniștit, iar distanța până la plajă este de numai 250 de metri. La aceeași distanță de apartament se află strada Cernochka, cu o mulțime de restaurante, cafenele, magazine, etc. elemente de infrastructură.

Apartamentul este format dintr-o cameră spațioasă cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon.

De la ferestre și de la balcon există o vedere la mare.

Suprafața construită a apartamentului este de 34 m2, iar suprafața totală este de 45 m2.

Apartamentul este gata de mutat. Se vinde cu mobilier și electrocasnice, inclusiv 2 canapele extensibile (apartamentul poate găzdui confortabil patru persoane), dulap încorporat, unitate de bucătărie, frigider, mașină de spălat, cuptor cu microunde, aer condiționat (căldură/răcire), mobilier de terasă. Baia este complet echipată: duș, chiuvetă cu oglindă mare, monobloc, duș, boiler, accesorii de baie, încălzire prin pardoseală, ventilator.

Există un interfon.

În clădire există un lift.

Taxa de întreținere este de 220 € pe an.

Locație convenabilă atât pentru vacanțe în familie la mare, cât și pentru a locui pe tot parcursul anului! Mare oportunitate de închiriere!

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale - la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
34 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00