Frumos apartament cu două dormitoare în clădire nouă, etajul 1, Privlaka

Privlaka, Croația – ID 12736
320,000 €
Arie 89 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare este un frumos apartament cu două dormitoare într-un bloc nou, situat la primul etaj. Acest apartament este compus din hol de intrare, două dormitoare, baie, toaletă separată, debara, bucătărie cu sufragerie și living și terasă acoperită. Suprafața utilă netă a apartamentului este de 87,29 m². De asemenea, apartamentul dispune de un loc de parcare.

Suprafața utilă netă totală a acestui apartament, inclusiv locul de parcare, este de 89,79 m².

Clădirea este formată dintr-un total de șase apartamente. Distanța acestei proprietăți față de mare este de numai 200 de metri, iar față de centrul orașului Privlaka este de 600 de metri.

Cumpărătorul are avantajul de a nu plăti taxa de transfer imobiliar atunci când cumpără această proprietate.

Clădirea este în construcție, iar finalizarea este planificată pentru primăvara anului 2024.

Construcția este realizată din blocuri termopan din cărămidă. Fațada are izolație termică din polistiren de 10 cm. Podelele sunt acoperite cu parchet și gresie. Ferestrele sunt realizate din material PVC cu obloane electrice. Întregul apartament este dotat cu încălzire prin pardoseală conectată la o pompă de căldură. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat.

Toate locurile de parcare au racordare proprie la electricitate și apă.

Ușa de intrare în apartament este securizată și ignifugată.

Privlaka este un oraș turistic și de pescuit pitoresc, situat la numai 15 minute de mers cu mașina de orașul Zadar. Este situat pe o peninsulă mare de nisip între orașul regal Nin și insula Vir. Marea limpede și golfurile lungi și puțin adânci cu nisip sunt ideale pentru o relaxare completă. Orașul oferă toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, ambulanță. Iubitorii de sport și recreere care doresc să încerce navigația sau windsurfing își vor găsi paradisul în localitățile din apropiere. Tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean poate fi găsit aici.

Nu ratați această ocazie unică de a investi sau de a vă găsi o casă nouă în frumosul Privlace!

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru o vizionare

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
89 m2
Suprafață utilizabilă
87.29 m2
Terasă
Da
Loggie
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00