DISCOUNT! Casă de apartamente cu vedere magnifică, la 200 m de mare, Gradac, Zaostrog

Gradac, Zaostrog, Croația – ID 12843
650,000 €
Arie 750 m2
Dispoziție altul
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare este o casă de apartamente cu o vedere magnifică la mare, situată la aproximativ 200 de metri de coastă și de frumoasele plaje de pietriș. Această casă este situată în apropierea orașului Zaostrog, în inima Rivierei Makarska și oferă 12 apartamente, zone comune și spații de depozitare.

Această casă de apartamente spațioasă de 615 m2 este construită pe un teren de peste 300 m2.

Casa este împărțită în trei etaje, fiecare cu 4 apartamente; 4 apartamente sunt situate la parter, 4 la primul etaj și 4 la etajul al doilea. În total, casa oferă peste 40 de locuri de cazare.

Fiecare apartament are un dormitor, bucătărie și living, baie și balcon. Șase apartamente au un balcon orientat spre sud, cu vedere la mare și la insula Hvar, în timp ce celelalte șase apartamente oferă vedere la impresionantul lanț muntos Biokovo.

Casa a fost complet renovată în 2019, iar fiecare apartament are o intrare separată. Toate apartamentele sunt complet echipate, mobilate și dotate cu aer condiționat, TV, satelit și internet.

Proprietatea include un spațiu de parcare amplu pentru 5-6 mașini pe proprietate, în timp ce parcarea pentru restul apartamentelor este asigurată în zona din apropiere.

Zaostrog și împrejurimile sale sunt una dintre cele mai populare locații de pe Riviera Makarska, datorită turismului de familie liniștit și a plajelor naturale frumoase cu pietriș. Locația acestei case de apartamente este foarte potrivită pentru scopuri turistice, iar prin cumpărarea acestei proprietăți veți obține o afacere de închiriere stabilită.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
750 m2
Teren
320 m2
Suprafață utilizabilă
615 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
200 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00