Casă cu potențial și teren mare, preț de top, Kozar Belene, Bulgaria

Kozar Belene, Bulgaria – ID 12852
19,500 €
Arie 10000 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Bine ați venit la casa din satul Kozar Belene - un sat frumos, cunoscut pentru atmosfera sa liniștită și natura neatinsă. Kozar Belene este situat pe un deal și la doar 6 km de orașul Levski și la doar 500 de metri de drumul de primă clasă care leagă Sofia de Ruse, ceea ce îl face un loc ideal pentru cei care caută un acces convenabil la toate facilitățile necesare, infrastructura și divertismentul oferit de capitală și, în același timp, o viață liniștită, înconjurată de liniște și verdeață.

Această casă are un mare potențial, în sat există un motocros în care au loc competiții internaționale, iar fanii acestui sport pot, de asemenea, să meargă aici.

Un alt mare avantaj este locația excelentă, casa este chiar lângă un drum internațional, deci există posibilitatea de a închiria casa pentru o noapte călătorilor!

Satul este foarte însorit și liniștit.

Casa are o suprafață totală de 80m2, iar terenul - un magnific 10000m2.

Această casă oferă un etaj cu trei camere, un hol spațios și un spațiu care poate fi ușor transformat în baie.

Există, de asemenea, o anexă cu bucătărie, sală de mese și pivniță care oferă confort și spațiu suplimentar pentru nevoile dumneavoastră. Acoperișul este în stare bună, iar casa este conectată la electricitate și apă.

Cu o suprafață totală construită de aproximativ 80 de metri pătrați, această casă este spațioasă. În plus, este conectată la sistemul de canalizare, ceea ce asigură un mediu de viață confortabil și modern.

Vă oferim oportunitatea de a face parte din această comunitate uimitoare și de a experimenta viața într-o casă spațioasă cu un teren mare în împrejurimile frumoase ale Bulgariei rurale. Lasă-te purtat de pacea și liniștea acestui loc și vino să vezi noua ta casă!

Noi ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
10000 m2
Teren
10000 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00