2 camere pe plajă în Sarafovo, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 14922
80,300 €
Arie 51 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 228 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Aruncați o privire la oferta noastră de a cumpăra: un apartament unic cu două dormitoare într-unul dintre cele mai populare cartiere din Burgas - Sarafovo. Acest apartament complet mobilat cu o suprafață totală de 51,35 m² (suprafață utilă: 43,99 m²) este situat într-o clădire finalizată la doar 288 de metri de plajă. Apartamentul este situat la etajul 3 al unei clădiri cu patru etaje și cuprinde: un living cu chicinetă și acces la un balcon orientat spre sud, un dormitor cu un balcon orientat spre est, un hol de intrare și o baie cu toaletă. Apartamentul se vinde cu tot mobilierul, cu excepția obiectelor personale ale proprietarului, în clădire nu există taxă anuală de întreținere.

MY PROPERTY BY THE SEA vă aduce o gamă largă de proprietăți de calitate și dovedite pe coasta bulgară. Scopul nostru este să vă ajutăm să investiți în proprietatea potrivită pentru cerințele dvs. pentru a vă proteja valoarea banilor. Suntem experți locali cu ani de experiență, care operează pe tot parcursul anului în Bulgaria. Vă putem ajuta nu numai cu cumpărarea, ci și cu închirierea, administrarea proprietății și serviciile post-vânzare în locații populare precum Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și multe altele.

Serviciile noastre nu se termină cu achiziționarea, ci încep - suntem aici pentru dvs. de la A la Z, cu gestionarea proprietății și servicii de încredere pentru clienți. Echipa MNM.

Burgas, cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei, are un rol important pe coasta bulgară a Mării Negre. Cu o suprafață de 253,644 km² și o populație de peste 200.000 de locuitori, este al patrulea oraș ca mărime din Bulgaria și atrage vizitatorii cu natura sa frumoasă, patrimoniul cultural și clima plăcută. Zona oferă numeroase rezervații naturale, monumente antice și medievale și plaje frumoase. Datorită climatului subtropical umed, verile sunt călduroase, cu o temperatură medie de până la 26,7 °C, iar iernile sunt blânde, ceea ce îl face ideal pentru relaxare și viață pe tot parcursul anului.

Viitorul orașului Burgas este legat de deschiderea către mare și lacuri, ceea ce include dezvoltarea de proiecte precum "Super Burgas", piste de biciclete publice, îmbunătățirea infrastructurii și reabilitarea monumentelor istorice.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
43.99 m2
Balcon
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00