1 cameră fără comision de întreținere, loc de parcare disponibil, centrul orașului, Varna

Varna, Bulgaria – ID 12946
90,200 €
Arie 40 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 2 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un studio de 40m2, situat la etajul 6. Apartamentul este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, baie cu WC și balcon. Apartamentul se vinde inclusiv cu mobilă, conform fotografiilor actuale. Aerul condiționat este disponibil pentru încălzire. Apartamentul este situat în centrul orașului Varna, în apropiere de stația de autobuz. Există posibilitatea de a cumpăra un loc de parcare acoperit...

Proprietate fără taxă de întreținere.

Ofertă excelentă, recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Varna este al treilea oraș ca mărime din Bulgaria și unul dintre centrele culturale ale țării. Dacă doriți să experimentați o vacanță pe plajă fără a neglija aspectul cultural, vă recomandăm cu căldură Varna. Orașul milenar privește înapoi la o istorie bogată. Plajele cu nisip fin sunt o destinație populară pentru turiștii care își petrec vacanța de vară, iar numărul mare de festivaluri și evenimente culturale atrage în fiecare an numeroși turiști în orașul de pe coasta bulgară a Mării Negre.

Ce ar trebui să viziteze toată lumea în Varna:

1.City Park , un loc potrivit pentru relaxare și plimbare.

2. Plămânii verzi ai orașului Varna

Parcul orașului "Primorski Park" este un centru local de recreere în centrul orașului. Oamenii din Varna își iubesc parcul orașului, care este situat pe o terasă ridicată de unde se poate vedea întreaga coastă. Aici vă puteți relaxa pe bănci și pe spații verzi mari. Parcul bogat plantat este, de asemenea, foarte atrăgător din punct de vedere vizual. Turnul cu ceas și instalația de apă, care este iluminată în culori pe timp de noapte, sunt cele mai populare obiective turistice.

3. Băile romane

Băile romane datează din secolul al II-lea și fac parte din centrul istoric al orașului Varna. Rămășițele clădirilor mărturisesc despre viața culturală și socială înfloritoare a fostului oraș Odessos.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
40 m2
Suprafață utilizabilă
35.2 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00