Frumoasă vilă dalmată, în partea de sud a insulei Hvar, la 10 de mare

Hvar, Croația – ID 13173
1,600,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție altul
Mare 10 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vă oferim o vilă dalmată frumoasă, situată în partea de sud a insulei Hvar, în prima linie la mare.

Această vilă exclusivistă oferă o experiență de neuitat datorită locației sale și facilităților de lux.

Vila are un total de 10 camere, inclusiv 9 dormitoare, 8 toalete, 7 băi, 2 bucătării cu zone de luat masa, 3 bucătării în plan deschis, un grătar în aer liber, un duș de grădină lângă piscină și un șemineu în salonul central pentru zilele mai reci.

Întreaga vilă este încălzită prin încălzire electrică și un șemineu. Un boiler hibrid de 600 de litri este utilizat pentru încălzirea apei și a încălzirii.

Salonul central are o înălțime a tavanului de 3,30 m, în alte părți ale casei înălțimea tavanului este de 2,80 m, iar în mansardă înălțimea variază de la 2,70 m la 1,5 m în punctele cele mai joase.

La mansardă se află un apartament mai mic, două băi, o debara cu boiler/căldură și spălătorie și un alt pat dublu cu baie proprie.

Interiorul casei este prevăzut cu gresie și faianță de teracotă, în timp ce unele părți ale scării care duce la salonul central sunt realizate din granit. Toate băile au dușuri de tip walk-in, iar baia mai mare de la mansardă este dotată cu o cadă.

Bucătăriile se află fie în camere separate, fie fac parte din spații deschise mai mari.

Vila este utilizată în prezent în scopuri turistice, dar poate fi folosită și în scop privat.

Toate camerele sunt complet mobilate ca niște apartamente mici, cu interioare din lemn masiv și gresie din teracotă, iar mansarda este dotată cu aer condiționat. Toate dormitoarele au balcon, terasă sau loggie și sunt decorate în stil mediteranean, conferind vilei un farmec și o atmosferă unice.

Terasa și grădina din jurul vilei sunt unice datorită umbrei pădurii de pini de aproximativ 700 m².

În fața vilei se află o frumoasă piscină cu apă de mare, căptușită cu piatră de Hvar, granit și plăci de mozaic, care oferă o experiență perfectă de relaxare în natură și o ofertă exclusivă a întregului teren.

Vila dispune de 8 locuri de parcare, dintre care 6 locuri de parcare în garaj (cu o înălțime de 3 metri), și acces ușor la acestea.

Hvar este una dintre cele mai frumoase și însorite insule din Croația. Este renumită pentru plajele sale frumoase, marea cristalină, istoria bogată și monumentele culturale. Orașul Hvar, capitala insulei, este o destinație turistică populară, cu numeroase restaurante, baruri și magazine. Insula oferă, de asemenea, multe frumuseți naturale, cum ar fi câmpuri de lavandă, plantații de măslini și podgorii, care contribuie la atmosfera sa de neuitat.

Pentru mai multe informații sau pentru a organiza un tur, vă rugăm să ne contactați.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
500 m2
Teren
834 m2
Suprafață utilizabilă
367 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
120 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00